Timmerdorp Heeg 2021

8 juli 2021

in Evenementen

 

Gelukkig toch een Timmerdorp dit jaar! Maar dan nét even anders.

Wat gaan we doen?

Dit jaar mogen 100 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar (tot en met groep 8) in twee dagen een dorp timmeren van houten pallets!

Timmerdorp 2021 zal plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie, op dinsdag 13 en woensdag 14 juli. Voorbereidingen voor het opbouwen van het Timmerdorp terrein vinden plaats op zaterdag 10 juli en maandag 12 juli. Hiervoor kunnen we nog wel een paar potige vrijwilligers gebruiken.

De locatie is als vanouds bij de Pharshoeke. Het thema is: “Bouw wat je wilt!” We gaan er weer een supervet, cool, gek, mooi en leuk dorp van maken! Naast het hutten timmeren worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd. Hierbij nemen we de corona maatregelen in acht die op dat moment gelden. Er is daarom géén slotfeest op de Rakkepôlle. De kinderen hebben zich aangemeld via onze website en het liep storm! We kunnen nog wél een paar begeleiders gebruiken.

Begeleiders:

Timmerdorp kan niet draaien zonder begeleiders. Wie wil ons (weer) een handje helpen? Ouders, pakes en beppes, die leuke buur of kennis, iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom. Aanmelden kan via onze website www.timmerdorpheeg.nl   Helaas is het vanwege de corona maatregelen dit jaar niet mogelijk dat scholieren hun maatschappelijke stage bij ons doen. We hopen dat jullie in 2022 weer gewoon van de partij kunnen zijn!

Het Timmerdorp Team:

Marjanne Attema, Petra Buwalda, Carola van der Meulen, Wybe Douwe Cnossen,

Egbert Jongstra, Jessica Wierda, Bart van Noordennen, Minke Oostra,

Hilde Dijk en Miranda Veenstra

https://nl-nl.facebook.com/timmerdorpheeg/

 www.timmerdorpheeg.nl

         Tot ziens bij……

Timmerdorp Heeg

 email hidden; JavaScript is required