Voorwoord

8 juli 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Dit nummer is er één waar je niet makkelijk omheen kunt. Letterlijk en figuurlijk! Voor deze speciale zomer-editie (voor de maanden juli en augustus samen) hebben we enorm veel mooie kopij ingezonden gekregen. We hebben alles een mooi plekje weten te geven en zo zijn we op een extra dik nummer uitgekomen. Daarnaast is het ook nog eens een kleurrijk nummer geworden met veel kleurenpagina’s. We zijn trots hoe dit laatste nummer van de 39e jaargang eruit is komen te zien!

Voor ons breekt nu ook even een moment van vakantie aan. Na alle drukte is het even fijn om op te laden zodat we in augustus de draad weer op kunnen pakken voor de speciale 40e jaargang! Zoals ook elders in dit nummer te lezen is, hebben we de prijswinnaar geselecteerd om met de mooiste foto een nieuwe omslag voor de Sylboade op te maken. Bovendien gaan wij als Sylboade ook verduurzamen; we hebben besloten om dunner papier te gaan gebruiken. Het huidige type papier is dan wel mooi dik en glossy, maar levert wel extra veel kilo’s oud-papier op. Dat zien wij als bestuur in deze tijd graag anders en hopen zo ook een steentje bij te dragen aan minder afval. Uiteraard zal het geen inbreuk doen op de kwaliteit, maar dat kunt u zelf oordelen wanneer u ‘m in september in handen hebt 😉

Op het moment van schrijven van dit voorwoord is het net duidelijk geworden dat Oranje uitgeschakeld is. Helaas voor alle voetballiefhebbers. Maar gelukkig zijn er nog genoeg andere sporten te volgen waar de Nederlandse dames en heren in kunnen uitblinken. Maar vergeet ook zelf niet er lekker op uit te gaan deze zomer. Wij wensen u in ieder geval een hele fijne zomer!!

Heel veel leesplezier met deze Sylboade.

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens de redactie