Warm Heeg

8 juli 2021

in Warm Heeg

Uw huis verduurzamen?

De overheid heeft besloten dat alle woningen in Nederland van het gas af moeten. Voor veel woningen is dit een ingrijpende verandering. In Heeg willen we dat samen doen om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door de aanleg van een collectief warmtenet.

Doe mee en geef je op voor een gratis energie-scan van je huis!

Om klaar te zijn voor aansluiting op het warmtenet zijn in elk huis aanpassingen nodig. Voor ieder huis zal dit anders zijn. Alle bewoners krijgen daarom gratis een eigen huis-scan door iemand van Warm Heeg. Deze maakt voor iedere woning een eigen adviesplan, compleet met een begroting van de verwachte kosten. Wilt u zich alvast, geheel vrijblijvend opgeven, mail dan naar email hidden; JavaScript is required

U kunt ook zelf een rapport maken over de energiebesparende maatregelen die in uw woning mogelijk zijn en wat de kosten en baten ervan zijn. Ga naar warmheeg.hoomdossier.nl, maak een account aan en vul zelf de gegevens over uw woning in. Wij nemen dan contact met u op om uw rapport door te spreken of vullen samen met u de nog ontbrekende gegevens aan.

MEITINKERS GEZOCHT!!

De werkgroepen van WARM HEEG zoeken enthousiaste en kritische meedenkers en doeners.

Ben jij benieuwd naar Warm Heeg en alle ontwikkelingen die gaan komen? Wil je de komende tijd, max. 1x per maand, meedenken in de werkgroep?

Jong en oud. Iedereen welkom!! Stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required