Voorwoord

12 september 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

De zomermaanden zitten erop en als redactie hebben we even “vrij” gehad. Maar na die weekjes verlof hebben we onze werkzaamheden weer hervat omdat we wat speciaals hadden voor te bereiden: de 40e jaargang van de Sylboade! We hebben er wat moois van weten te maken, maar hoe dit tot stand is gekomen is verderop te lezen.

Met dit jubileum verdient de Sylboade een nieuw jasje. Maar ook het binnenwerk is anders dan voorheen. Met dunner papier dragen wij graag ons steentje bij aan verduurzaming. Dit scheelt al met al weer flink wat kilo’s aan (oud)papier. En houdt u er trouwens rekening mee dat het oudpapier nu op de woensdag wordt opgehaald!

Ook de scholen zijn alweer een paar weken van start gegaan. Na een wisselvallige zomer heeft nu iedereen weer het gewone ritme te pakken. Hopelijk krijgen we nog een prachtige nazomer, want augustus was nou niet echt super zonnig. Dan kunnen we nog lekker buiten tuinieren, sporten of ontspannen. Zodra het kan begint het verenigingsleven weer. Er is voor ieder wel wat te doen in Heeg. En mocht je op zoek zijn naar een leuke besteding van je vrije tijd? Wij hebben bij de Sylboade vacatures! We zoeken nog enthousiaste mensen voor in het bestuur. Meer hierover verderop in de Sylboade. Kortom, weer genoeg te lezen in dit prachtige en kleurrijke nummer. We wensen jullie veel leesplezier!

Marcel Langeland

(voorzitter)

Namens de redactie van de Sylboade