St Jozefschool

12 oktober 2021

in St. Jozefschool

Eindelijk weer op Schoolreisje!

Wat een feest om na een dikke 2 jaar weer op schoolreisje te mogen. Net voor het instappen werd de bestemming onthuld: SLAGHAREN!! Dit werd door de kinderen met luid gejuich ontvangen; wat een feest. Met een dubbeldekker reden we in opperbeste stemming naar the place to be. Enthousiaste geluiden kwamen er toen de kids het reuzenrad in de verte al ontdekten. En wat was het een feest; geweldige attracties en voor ieder wat wils. Het weer was heerlijk; lekker zonder jas door het park. De hele dag bleef het droog en op het moment dat we Slagharen uitreden, begon het te regenen. Wát een MAZZEL!

Prijsvraag 10-jarig bestaan gemeente Súdwest-Fryslân

De st. Jozefschool heeft van de gemeente Súdwest-Fryslân een filmpje ontvangen over het 10-jarig bestaan van de gemeente. De gemeente vraagt in dit filmpje aan de kinderen wat zij het leukste vinden in de gemeente. De leukste inzending krijgt een sportieve prijs van de gemeente. Na een gesprek in de groepen zijn wij als Jozefschool het eens geworden dat wij het Heempark in Heeg het allerfijnste / mooiste / leukste vinden in de gemeente. We hebben hier met elkaar foto’s en filmpjes gemaakt en we hebben ook oude foto’s gebruikt om een mooi filmpje te maken waarom wij het Heempark het allerleukste vinden.

Wij vinden het Heempark het allerleukste omdat:

  • We spelletjes doen in het Heempark het allerleukste vinden;
  • We er goed estafettes kunnen doen;
  • De koningsspelen zijn in het Heempark;
  • We het leuk vinden om dingen te zoeken in het Heempark, van steentjes, bladeren en dieren tot inspiratie voor een spannend verhaal;
  • We ook gymmen in het Heempark;
  • We graag onderzoek doen in het Heempark;

En natuurlijk het hoogtepunt van het jaar: DE JOZEFSURVIVAL is ook in het Heempark.

Als bedankje voor onze inzet hebben alle kinderen een frisbee van de gemeente ontvangen. We horen 16 september of we de sportieve prijs hebben gewonnen.

JOZEFSCHOOL BIJNA 100 JAAR!

In 2022 is het zover; dan bestaat de St. Jozefschool 100 jaar! Daarom zijn we op zoek naar mensen die samen met de Jozefschool, in een commissie, willen meedenken en helpen om dit heuglijke feit vorm te geven. Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Marjan Tjerkstra via email hidden; JavaScript is required

Bieb(groot)ouder gezocht

Nu het nieuwe schooljaar weer begonnen is, zijn wij op zoek naar een (groot)ouder/volwassene die het leuk lijkt onze kinderen te helpen in de Schoolbieb met het inleveren en uitlenen van boeken. We zoeken iemand voor de vrijdagmorgen van 08.30 tot 10.00 uur om vervolgens gezellig een kopje koffie met ons te gaan drinken. Eventueel kan deze activiteit ook per toerbeurt worden ingevuld door een aantal mensen. Mocht u interesse hebben, dan gaan we graag met u in gesprek. U kunt zich opgeven via de schoolmail:email hidden; JavaScript is required