Voorwoord

12 oktober 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Laat ik maar beginnen met jullie te bedanken voor de leuke complimenten op de Sylboade die we als redactie van jullie hebben mogen ontvangen. De combinatie van de mooie foto en de andere nieuwe kleuren en lijnen wordt gewaardeerd en dat doet ons goed 😉 Als redactie zijn we hier serieus en grondig mee bezig geweest, totdat het tot ieders tevredenheid “af” was. We hopen dat de Sylboade nu nog meer opvalt in uw leesmap, zodat hij er makkelijk bij te pakken is om nog even de agenda, advertenties of andere nieuwtjes na te lezen.

De herfstvakantie staat eraan te komen. Gaat u er nog even op uit? Weer even vrij nadat alle werkzaamheden (werk) en activiteiten (school) na de zomervakantie waren begonnen. Toch wel weer fijn om naar uit te kijken. De tijd vliegt weer voorbij en de avonden worden langer. Je kunt wel zien dat het herfst is. Het wordt weer wat killer en natter. Draait u de tijd ook weer bij met het ingaan van de wintertijd? In deze Sylboade een melding over wanneer en hoe ook alweer.

Nu de corona maatregelen weer wat losser zijn, kunnen we ook weer wat meer ondernemen. De verenigingen gaan weer los en even “uitgaan” is ook weer wat makkelijker. Eindelijk elkaar weer even treffen en bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Wat hebben we het gemist. Geniet maar blijf bewust met elkaar omgaan.

Veel leesplezier,

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens het bestuur van de Sylboade