Voorwoord

7 november 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Nagenietend van de herfstvakantie, klim ik weer in de figuurlijke “pen” om dit voorwoord te schrijven. De maand is weer voorbijgevlogen. Dat de herfst is begonnen is wel duidelijk. Regenbuien, harde wind en zelfs code geel… we hebben alles alweer gehad😉 Het was wel een mooie aanleiding om de zomerspullen uit de tuin en garage netjes op te bergen.

Hopelijk blijft het de aankomende tijd wel een beetje droog zodat de kinderen met Sint Maarten vrolijk langs de deuren kunnen gaan met hun mooie lampions. Ik zie in ieder geval uit naar deze gezellige tijd. Voordat je het weet is de Goedheiligman ook weer in Heeg! Hij wordt in Heeg met smart opgewacht en we hopen dat de kade van De Syl weer vol staat met zingende kinderen. In deze Sylboade is ook te lezen over onze jaarlijkse Sinterklaas Kleurwedstrijd zodat de kinderen alvast in de stemming kunnen komen (en ook nog eens kans maken op leuke prijsjes!)

De volgende Sylboade komt op 14 december uit maar het daaropvolgende nummer is de zogenaamde Wintereditie van de Sylboade. Dan komt de Sylboade pas 25 januari uit en geldt die voor de maanden januari en februari samen. Dus als u verhalen, verslagen of aankondigingen wil doorgeven over deze periode, zorg dan dat u dit tijdig bij ons indient.

Enfin, laat de winter maar komen! Binnen de redactie zijn de verwachtingen hoog gespannen en is er eentje ervan overtuigd dat het dit jaar toch echt weer eens een top-winter zal worden met sneeuw en ijs. We zullen het afwachten.

Veel leesplezier,

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens het bestuur van de Sylboade