We gaan weer kleuren!! – Sylboade kleurwedstrijd

7 november 2021

in Aankondigingen

Terwijl we nog in de herfst zitten kunnen we ons niet onttrekken aan het feit dat het alweer tijd wordt!! Tijd om ons Sinterklaasfeest voor te bereiden!! En de redactie van de Sylboade staat ook dit jaar weer paraat om onze vrolijke traditie, die het inmiddels geworden is, voort te zetten…

Dus: we gaan weer kleuren met z’n allen… We hebben dit jaar bedacht dat de kinderen t/m groep 4 prachtige dingen mogen gaan doen met de kleurplaat en de dames en heren uit de groepen 5 t/m 8 mogen een mooie tekening maken, met natuurlijk 5 december als onderwerp. De kleurplaat wordt weer op school uitgereikt en is voor broertjes en zusjes ook nog eens vanaf 15 november bij de Coop op te halen. Inleveren doe je op school in de bak van de lytse bieb of bij de Coop! Vergeet je niet je naam, groep en leeftijd erbij te zetten? Uiterste inleverdatum is toch echt vrijdag 26 november!!

Daarna gaat een deskundige jury zich erover buigen.

Er zijn weer mooie prijzen!!!

Succes allemaal!

De redactie van de Sylboade