Showdance in Heeg

25 januari 2022

in Evenementen

Gelukkig konden de dansers en danseressen samen nog een hele gezellige kerstdansles beleven voordat de lockdown werd aangekondigd. Afgelopen seizoen hebben we ontzettend leuke dansen in elkaar geflanst en deze gaan we zeker laten zien aan de ouders zodra we weer een uitvoering mogen organiseren. We hebben verschillende kunstjes geoefend; een spagaat, radslag of split, met elkaar piramides bouwen en zelfs salto’s!!

De kinderen komen iedere week dolenthousiast binnen en genieten van de dansles. Het is belangrijk om te bewegen, jezelf te kunnen uitten en natuurlijk is het gezellig om zo met z’n allen een dans in te studeren. Ze mogen en kunnen ook meedenken en zo hun creatieve kanten ontwikkelen. De kinderen presenteren zichzelf gewoon zo, hoe ze zijn! Ieder kind is uniek! Gewoon laten zien wie jij bent! Ondanks de onzekere corona tijd hebben we fijn door kunnen dansen zonder al te veel restricties. Zodra de regels het weer toelaten gaan we vrolijk verder en zodra er nog meer versoepelingen komen organiseren we een knaller van een uitvoering!

Lijkt het jou ook leuk om mee te dansen in een van de dansgroepen? Kijk voor meer informatie op www.euclase-movements.com