Voorwoord

10 maart 2022

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Zo voor het verschijnen van deze Sylboade zijn er gelukkig weer tal van versoepelingen doorgevoerd ivm de corona. Het geeft iedereen weer even net dat beetje vrijer gevoel waar we zo lang naar hebben gesnakt. Pas dan kom je erachter wat voor heerlijk gevoel het is om spontaan en vrij door het leven te kunnen gaan. Hopelijk blijven de besmettingen onder controle en gaan we de goede kant op naar een fijnere samenleving.

De vooraankondigingen tot versoepelingen hebben in ieder geval geleid tot enthousiaste initiatieven om activiteiten en evenementen weer op te pakken. Gelukkig komen er weer items op onze agenda te staan 😉.  Wat zou het weer fijn zijn om spontaan een avondje uit te kunnen; eventjes niet met QR en mondkapjes.

Wellicht krijgen we snel weer de lente in onze bol. De winter hebben we niet meer gezien, maar de krokussen schieten ondertussen al de grond uit. Met het zachte weer krijgen de perkjes alweer mooi kleur. Als de vroege lente nog even doorzet, wordt het tijd om maar weer de tuin in orde te maken; of juist nog even flink onderhanden te nemen om het naar de zin te maken om straks heerlijk in de tuin te kunnen zitten. Maar misschien dat ik nog niet zover vooruit moet denken, want ook maart kan nog vol verrassingen zitten qua weer. We zullen het afwachten.

Veel leesplezier!

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens het bestuur van de Sylboade