Nieuws uit Talma State

7 september 2011

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Nog na genietend van het dorpsfeest schrijf ik weer een stukje voor de nieuwe Sylboade. Wat hebben we genoten van het optreden van Teake v/d Meer. En gezien de opkomst was het zeker een succes en voor herhaling vatbaar.

een volle zaal genietend van Teake van der Meer

Zou hij hier 30 jaar zijn of zou hij aan willen geven dat hij 30 km per uur rijdt met zijn super moderne ‘rollator’

Personeel van Talma heeft zich weer laten zien met 2 volleybal teams, we hadden uiteraard geen prijs maar we hebben véél plezier beleeft. Volgend jaar zijn we weer van de partij. Een gewaarschuwd mens telt voor twee niet waar?

en hengelen maar, wie heeft er beet!?

ra ra wie zit er in dit kostuum??

Deze zomer gaan we door met onze activiteiten. Veel familieleden en kennissen van de bewoners zijn op vakantie en mede daarom vinden we dat wij voor de bewoners die niet veel weg gaan toch het één en ander moeten aanbieden.

 

Zo hebben we op een zaterdag avond een gezamenlijke broodmaaltijd genoten. Hebben we een borrel met BBQ en nog niet eerder vertoond in Heeg het rolstoel ringsteken gehad. Prachtig mooi. De vis wedstrijd kon vanwege de slechte weersvoorspellingen niet doorgaan. Maar hiervoor in de plaats was er een vis spelmiddag met een “mysterie gast”

Zoals u kunt lezen organiseren wij in Talma State meerdere activiteiten. Dit zou nooit lukken zonder al onze vrijwilligers. Op het moment hebben we een leuke enthousiaste groep vrijwilligers, waar we heel blij mee zijn. Maar we zouden nog wel meer vrijwilligers kunnen gebruiken….. Zo zijn we op het moment op zoek naar mensen die muziek kunnen/willen maken tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur. Verder zijn we bezig met het bedenken van bewegingsactiviteiten. We zouden vrijwilligers kunnen gebruiken die met mensen willen wandelen. Het opzetten van een activiteit met de WII- spelcomputer is ook een idee, een vrijwilliger die ons daarbij wil helpen is van harte welkom. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere activiteiten waarbij we hulp kunnen gebruiken. Zoals oa. hulp in het restaurant, bij een spelmiddag, of een creatieve activiteit… Lijkt het u wat of wilt u meer weten dan nodigen we u uit om langs te komen. We leggen u graag het één en ander uit en u kunt ook gewoon een keertje vrijblijvend mee draaien zodat u een beter weet wat het inhoud en kunt aanvoelen hoe leuk we het met elkaar hebben.

Ik hoor om mij heen dat het stukje “Nieuws van uit Talma State” door menig één wordt gelezen en dat doet me deugt.

Ik vind het super dat Talma State echt onderdeel uit maakt van ons dorp.

Bedankt en tot ziens.

Vriendelijke groeten,
Foekje Bakker