Adverteren

De Sylboade is het maandblad voor Heeg en omstreken. De Sylboade verschijnt in een oplage van ongeveer 1150 exemplaren en wordt 10 keer per jaar huis-aan-huis in Heeg bezorgd.

Advertentietarieven

De advertentietarieven voor 2023-2024 kunt u hier vinden (pdf-bestand, opent in nieuw venster/tabblad).

Aanleveren

We accepteren alleen digitale bestanden. Heeft u geen digitale bestanden, neem dan email hidden; JavaScript is requiredop om te overleggen.

U kunt de bestanden in de volgende bestandstypen aanleveren:

 • PDF
  Fonts/ lettertypen altijd insluiten (embedden). Als dit niet mogelijk is, alle gebruikte tekst omzetten naar lettercontouren. (Dit houdt in dat de tekst als illustratie wordt behandeld. Fonts bijvoegen is in dit geval niet meer nodig.
 • JPG, TIFF
  Uw bestanden moeten een resolutie hebben van tenminste 240dpi omdat het anders kan komen tot verlies van kwaliteit. Een tiff-bestand mag geen meerdere lagen hebben.
 • WORD
  U kunt ook de bestanden als Word-document aanleveren. Houdt er dan wel rekening mee dat het resultaat in de Sylboade er anders uit kan zien dan hoe u hem heeft aangeleverd. We doen ons best om de advertentie zo goed mogelijk om te zetten maar we kunnen geen garanties bieden.

Zwartwit of full-color!
U hebt de keuze om in grijstinten of volledig in kleur te adverteren. Met de technieken van vandaag de dag kunt u voor een klein beetje extra uw advertentie al opvallend in kleur laten plaatsen in de Sylboade. Kijk hier voor de tarieven en mogelijkheden.

Kwaliteit
Wij doen ons best om de advertentie te controleren en hem zo mooi mogelijk te laten uitkomen in de Sylboade. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het aangeleverde materiaal ligt echter bij de adverteerder. Zorg er dus voor dat u de advertentie goed controleert voordat u hem ons toestuurt. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: email hidden; JavaScript is required.

U kunt uw bestand:

 • e-mailen naar email hidden; JavaScript is required (max. 10Mb)
 • door ons laten downloaden van een door u aangegeven locatie
 • aanleveren op cd of usb-stick

Deadlines

De deadlines voor de advertenties zijn gelijk aan de deadlines voor de gewone kopij. Klik hier voor de deadlines.