Volleybalvereniging HeecherOp

19 april 2012

in Volleybalvereniging Heecherop

Hallo,

Het volleybal seizoen loopt weer ten einde, wij als vereniging kunnen terug zien op een goed en sportief seizoen. De mini instuif van 6 maart werd goed bezocht en er werd leuk getraind onder begeleiding van Christiaan, Carola, Manon, Iris, Bernou en Afra. Hartelijk dank hier voor en nu maar hopen dat er zich weer een nieuw aantal jeugdige volleyballertjes zich opgeven voor het nieuw seizoen.

Ook nodigen wij anderen uit om eens een keer langs te komen op een training. Dit kan op maandag wanneer de jeugd traint en Dames 1 dit vanaf  ’s middags vijf uur. Op dinsdag trainen onze jongsten vanaf 6 uur en op de woensdag traint het recreatie team en dames 2 vanaf zeven uur. Lijkt het u leuk oom een keer te kijken of mee te doen u bent van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze vereniging of wilt u lid worden dan kunt u kontact opnemen met Froukje Wienia tel. 0515443455. Ook willen wij als vereniging Jan de Boer, de vader van Britt bedanken voor het geven van een nieuwe bal voor de mini’s, hartelijk dank hier voor.

 

Namens volleybal vereniging “Heecherop”

Froukje Wienia