Voorwoord

3 mei 2012

in Voorwoord

Beste lezer(es),

En dan is het zomaar weer tijd voor een nieuwe Sylboade. Met de opening van het watersportseizoen en Koninginnedag net achter de rug, hebben we alweer tal van bijzondere en leuke evenementen in het vooruitzicht! Ik hoop dat u er klaar voor bent. De agenda van mei staat weer vol. De kinderen kunnen even genieten van de mei-vakantie. En nu maar hopen op het mooie weer, maar helaas kan ik hier geen zinnige voorspelling over doen. Het is afwachten. Maar in mei zal Heeg weer op de kop staan van lokale hoogstandjes zoals Heechspanning op Hemelvaartsdag. En dit jaar wel een bijzondere editie: het is de 20e Heechspanning!! Ik zie er in ieder geval weer naar uit!

Met het verstrijken van de tijd, is het ook weer tijd geworden voor onze jaarlijkse enveloppenactie. In deze Sylboade treft u een bijgevoegde brief aan met het welbekende “envelopje”. Met deze jaarlijkse actie zamelen wij geld in om de kosten voor de Sylboade te dekken. Meer hierover leest u op de brief en elders in deze Sylboade.

Tot slot wil ik uw aandacht nog even vestigen op het feit dat u nog deze maand de tijd heeft om een mooie foto van de Syl in te sturen voor de foto-actie! Hoewel we al een aantal foto’s ingezonden hebben gekregen, zien we ook graag UW inzending tegemoet. U kunt uw foto bij het redactieadres inleveren of eenvoudig naar ons mailen (email hidden; JavaScript is required). We zijn erg benieuwd naar uw “kiekje” van de Syl en wellicht dat uw foto wordt gebruikt voor op de omslag van de volgende jaargang van de Sylboade!

Ik zal u niet langer ophouden en laat u nu lekker lezen in weer een goed gevulde Sylboade!

Veel leesplezier,

Namens de redactie

Marcel Langeland (voorzitter)