Voorwoord

25 december 2014

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

Met het sinterklaasfeest nog vers in het geheugen, zijn we alweer beland in de laatste maand van het jaar. Wat was het weer een feest met die Sint en zijn Pieten! Gelukkig heeft hij Heeg weer gevonden. Maar dat kon ook bijna niet anders met al die lieve kinderen in ons dorp. En wat zijn ze druk geweest met de Sylboade-actie!! Prachtige kleurplaten en knutselwerken hebben we gekregen. In dit nummer ziet u wie de prijswinnaars zijn geworden. We wensen de Sint en zijn Pieten een goede reis terug naar Spanje.

Wij blijven hier wachten op de winter. Zou het weer eens een strenge winter worden? We wachten in spanning af. Zelf zie ik er wel weer naar uit. Wat zou het mooi zijn als we echt weer een witte Kerst zouden hebben… En als afsluiter van dit jaar het feest van Oud & Nieuw. Gezellig met familie en/of vrienden op het jaar terug kijken. Veel beleefd, veel gebeurd… Maar toch weer o zo snel voorbij gegaan. Maar belangrijker nog is het vooruitkijken naar 2015! Plannen maken of (haalbare) doelen voor jezelf stellen. Ik geef u graag één tip: haal eruit wat erin zit, maar geniet!!

Het volgende nummer van de Sylboade is weer de gecombineerde januari-februari editie (de zgn. Wintereditie). Vandaar dat deze op een afwijkende datum uitkomt: 27 januari 2015. De kopij voor dit nummer zien we graag uiterlijk 10 januari tegemoet. Hou hier dus rekening mee met uw kopij over januari/februari. Het maart-nummer zal dan weer gewoon uitkomen op de 1e dinsdag van de maand: 3 maart. Nog een ander verzoek vanaf de redactietafel is, dat u bij het mailen van kopij in het onderwerp van de mail duidelijk uw organisatie en het onderwerp van de kopij vermeld. Dit helpt ons enorm om de kopij overzichtelijk te houden.

Tot slot van mijn maandelijkse bijdrage aan de Sylboade, wens ik u als voorzitter –ook namens de overige redactieleden- een fijne Kerst toe en een heel bijzonder en gezond Nieuwjaar. En dat u ook door anderen veel goeds wordt toegewenst, mag wel duidelijk zijn door de prachtige binnenpagina met kerstwensen.

Veel leesplezier!

Marcel Langeland (voorzitter)