Trekharmonicaclub De Pudelukers – Heeg

6 september 2015

in De Pudelukers

Sinds de oprichting in 2006 is Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers” te Heeg een bloeiende club voor trekharmonicaspelers in Zuid-West-Friesland en omstreken. Onder het motto: “Gezellig samen muziek maken in een ongedwongen sfeer” worden er in de wintermaanden in Heeg voor zo’n 40 cursisten trekharmonicalessen georganiseerd, waarbij zowel beginners als gevorderden volop aan hun trekken kunnen komen.

Wil jij ook trekharmonica leren spelen in Heeg? Dat kan!

Bij voldoende belangstelling starten we vanaf begin november 2015 (tot half maart 2016) weer met een beginnerscursus en kun je je nu aanmelden.
Het uitgangspunt van onze beginnerscursus is het in groepsverband leren spelen op een C/F gestemde 2-rijer trekharmonica met een gedraaide 5e toets op de binnenrij zonder kennis van notenschrift en muziektheorie.

Lessen gevorderde trekharmonicaspelers

Ook ‘begonners’, gevorderden en verder gevorderden etc. zijn van harte welkom, aan de hand van je speelniveau weten onze docenten meestal wel een passende lesgroep voor je te vinden.

Sfeer

De bedoeling is om goed te leren spelen, maar een leuke onderlinge sfeer vinden we ook belangrijk, het einde van de lesavond sluiten we meestal af met een gezellige “derde helft”.

Huurinstrument & leskosten

Heb je geen eigen instrument dan bestaat de mogelijkheid om er een te huren, je kunt dan altijd later beslissen of je zelf een instrument aanschaft. De prijs van een huurinstrument is € 80,- voor een halfjaar (exclusief € 100,- borg). Als je na een halfjaar huur besluit tot de aanschaf van een nieuwe of gebruikte trekharmonica (vanaf € 300,-), krijg je de huur retour.
Een cursus bestaat uit 15 lessen van 1,5 uur, de kosten zijn € 100,- incl. lesmateriaal. De lessen worden afgesloten met een feestavond.

 Leslocatie

De lessen worden gegeven op dinsdagavond in “It Heechhûs”, It Eilân 67, 8621 CT Heeg, het tijdstip is afhankelijk van de lesgroep waarbij je bent ingedeeld.

Kennismaking

Wil je eerst eens vrijblijvend kennis maken met de trekharmonica of de sfeer proeven: Kom dan langs op onze inloopavond op donderdag 15 oktober 2015 om 20:00 uur in havencafé “Tante Sjuul”, It Eilân 68, 8621 CT Heeg (op terrein van Jachthaven “Eendracht”).
Alle informatie over de lessen voor beginners, begonners, gevorderden enz. voor het komende winterseizoen kan er worden verkregen.

Het aantal deelnemers is niet onbeperkt.

De eerste aanmeldingen zijn al weer binnen!
Dus: Wees er snel bij, dan kun je gezellig meedoen komende winter!

Opgave en/of informatie bij het bestuur van

Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers”:

Jacob Gijsen
Marlisa Oosterloo
Gatske van der Meer