Volleybal Vereniging Heecherop

3 april 2016

in Volleybalvereniging Heecherop

Ook dit jaar heeft onze vereniging weer de Coop actie mogen doen bij Coop Gerritsma in Heeg! De mini- en jeugdleden verkochten een aantal fantastisch gezonde producten ten bate van onze club. Wij willen Coop Gerritsma bedanken voor de fantastische actie, onze jeugdleden voor de inzet en natuurlijk winkelend Heeg voor de bijdrage! Wij hebben een bedrag van maar liefst €653,40 op kunnen halen voor onze vereniging en de coop heeft er een aantal toekomstige werkneemsters bij!

Wil jij graag meer sporten maar vind je gezelligheid ook belangrijk en ben je een echte teamplayer? Wij zijn nog op zoek naar leuke meiden en power vrouwen om onze vereniging te komen versterken!

Kom eens kijken bij één van onze trainingen of train gezellig mee! Dit is geheel vrijblijvend en er zitten natuurlijk geen kosten aan verbonden.

De trainingstijden zijn als volgt:

C1 12 – 14 jr. Maandag          17.00 – 18.15
C2 12 – 14 jr.  Dinsdag           19.00 – 20.15
B1 14 – 16 jr. Maandag          18.15 – 19.30
A1 16 – 18 jr. (nieuw team volgend seizoen)

Dames 1          Maandag          20.30 – 21.45
Dames 2          Woensdag        20.00 – 21.15

Volleybal

Op bovenstaande foto is Heecherop meisjes B1 te zien samen met coaches en sponsor Leo Rinia. Dit team staat maar liefst op de derde plek in de competitie, maar het seizoen is natuurlijk nog niet voorbij!

De meiden hebben veel plezier in het volleyballen en hadden op bovenstaande foto net een wedstrijd tegen Oeverzwaluwen B1 gewonnen. Heecherop wil Leo Rinia en natuurlijk de andere sponsoren hartelijk bedanken en we zijn benieuwd naar de rest van de competitie!

Lijkt het je leuk om bij Volleybal Vereniging Heecherop te spelen? Bel dan voor meer informatie Roel de Jong.

Meer weten over Heecherop? Ga dan voor uitslagen, foto’s en de nieuwste updates over onze vereniging naar onze facebook pagina!