CH2018, en Crescendo doet mee!!

9 juli 2017

in Crescendo

 

Zoals iedereen mee heeft gekregen staat er volgend jaar veel op het programma in het kader van Culturele Hoofdstad 2018. Niet alleen Leeuwarden, maar geheel Friesland wordt hierbij betrokken. Crescendo Heeg is gevraagd bij diverse onderdelen hierin mee te werken, samen met veel andere culturele groepen, verenigingen en clubs.

We zijn als vereniging al jaren bezig de jongste jeugd kennis te laten maken met onze hobby, samen muziek maken. In het kader van CH2018 willen we nu ook (oud) korpsmuzikanten in de regio een kans geven om hun muzikale talenten een plaats te geven binnen onze vereniging. Om volgend jaar leuk mee te kunnen doen zal er met elkaar flink geoefend moeten worden op de dinsdagavond in het Heechhus, opfrislessen behoort ook tot de mogelijkheden.

Meld je aan of informeer bij het bestuur (Gerbrig Jansen-de Jager) wat de mogelijkheden zijn binnen de vereniging. Een eigen muziekinstrument is over het algemeen niet nodig, de leden hebben instrumenten (op slagwerk na) in bruikleen.

Crescendo Heeg bij CH2018, doe jij ook mee?