Activiteitencommissie It Heechhus

31 augustus 2017

in It Heechhus

 

September/oktober 2017

Ja, en dan is de zomervakantie ten einde en dus tijd voor de activiteitencommissie om weer voor jullie vermaak te zorgen in de wintermaanden! We hebben weer een mooi programma samengesteld met wederom voor elk wat wils! Eigenlijk zijn we enthousiast over alle activiteiten die we organiseren maar 2 springen er voor ons met name uit!

Met name onze culturele wandeltocht door het dorp waarbij de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren.

Maar ook het project voor Kulturiele Haadstêd 2018. Dit is een unieke samenwerking tussen kleine culturele centra in Súdwest-Fryslân maar inmiddels zelfs daarbuiten! Het idee is een drijvend podium dat alle deelnemende plaatsen aan zal doen in de periode juni/juli 2018.

Wat dit project zo mooi maakt is dat per plaats eigen mensen deel kunnen nemen aan dit openluchtspektakel! Te zijner tijd zullen er meer details bekend worden over wat de deelname inhoud maar ik wil alvast van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te plaatsen. Ben jij of ken jij iemand met een bepaald talent (in de breedste zin van het woord) dus zingen, dansen, spreken, spelen enzovoort, meld je dan aan wanneer we met inventariseren beginnen. Wanneer dit zal zijn horen jullie nog.

Dan, over tot de orde van de dag!

Zoals iedereen inmiddels weet trappen we het seizoen weer af met de altijd gezellige:

HERFSTBINGO

Vrijdag 22 september, aanvang 20:00 uur.

8 rondes voor €10,-

Dus kom allemaal weer naar deze leuke avond vol vermaak en met mooie, bruikbare prijzen, samengesteld door Sybout en Anja!

Dan tot slot hopen we jullie de komende maanden weer te verwelkomen in It Heechhûs!

Met vriendelijke groeten en tot ziens,

De activiteitencommissie:

Anja Andringa, Sybout Jaasma, Jan Buwalda, Marlisa van Oosterloo, Jannie ter Braake, Robert Bakker en Joke Broersma.