Voorwoord

3 april 2018

in Voorwoord

 

Beste lezer(es),

Misschien had u het de vorige keer al in de colofon gezien of had u het via-via gehoord: we hebben een nieuw bestuurslid! Met het vertrek van Rinus uit onze redactie, was er nog een plekje vacant in ons team. Na diverse oproepen in de Sylboade (tja ook voor de Sylboade is het moeilijk om vrijwilligers te krijgen) heeft een kandidaat zich bij ons gemeld. Na een kennis makingsgesprek was het voor ons al gauw duidelijk dat we haar graag in ons team erbij zouden willen hebben. Met wat functie schuivingen heeft nu iedereen de juiste rol en hebben we samen dit mooie nummer weer samengesteld. Wie het is? Lees dan snel haar introductie op pagina 10.

Voor de aankomende periode staan weer tal van activiteiten op het programma. De kinderen hebben straks eerst de Koningsspelen. Daarna hebben we op 28 april een activiteit die dit jaar een mijlpaal viert; Dit jaar voor de 10e keer de Opening van het Watersportseizoen in Heeg! Op deze bruisende dag is er een dekdweilfestival, een braderie en een actieve loop “Fit & Frij Rin”. Als afsluiter van de dag wordt er een jubileumconcert “De Freonen fan Heech” gehouden. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging van Heeg, gezamenlijke horeca van Heeg en tal van vrijwilligers en deelnemende verenigingen. Lees er alles over in deze Sylboade en noteer deze dag alvast in uw agenda!

Als we alvast verder in de agenda kijken, zien we ook al grootse evenementen staan. Er staat weer heel wat te gebeuren in Heeg. Hou de aankomende Sylboades goed in de gaten en blijf op de hoogte!

Voor nu wens ik u heel veel leesplezier.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade