WSH Nieuwsbrief april 2018

16 april 2018

in Water Sportvereniging Heeg

 

 

De lente heeft wat moeite om zijn echte gezicht te laten zien en wij zijn al weer allerlei plannen aan het maken en activiteiten aan het opstarten. Meer hierover in deze nieuwsbrief. Hou daarnaast de website in de gaten voor meer informatie: www.wsheeg.nl
  Jeugdzeilen

Wil jij ook leren zeilen in een Optimist, Flits of Splash? Bij de WSH hebben we een hele leuke jeugdopleiding waar al honderden kinderen hebben leren zeilen. Het jeugdzeilen begint altijd met de natte les, en die is al over 2 maanden, dus wees op tijd, check de website!

Doe je nog niet mee en heb je belangstelling mail dan naar email hidden; JavaScript is required en misschien zeil je in mei al mee.

Datum natte les: zondag 8 april, start lessen begin mei

  WSH Voorjaarswedstrijden

Elk jaar organiseert de WSH voorjaarswedstrijden. Dit jaar wat vroeger dan anders i.v.m. extra evenementen in ons jubileumjaar. Hou de website in de gaten voor de aankondiging. Het Sylhus is het weekend open dus het is leuk om van daaruit de wedstrijden te volgen.

Data: zaterdag 14 en zondag 15 april, vanuit it Sylhûs

  Wedstrijdprogramma.

In de winter is er ook gezeild maar halverwege deze maand gaan we uitgebreider los. Dan hebben wij onze voorjaarswedstrijden waarbij it Sylhûs ook weer open is. Een mooi plekje om vanaf de wal of terras het gebeuren te volgen. Hierbij enkele komende activiteiten:

– 14/15 april, Voorjaarswedstrijden

– 25 april, Woensdagavond verenigingscompetitie Watersportverbond

– 5/6 mei, G.W.S. Schouwen & Tjotter weekend

 

Zeilles volwassenen 2018

Net als voorgaande jaren organiseert de W.S.H. ook dit jaar weer een cursus zeilles voor volwassenen. De lessen zijn bedoeld voor een ieder die zijn of haar kennis wil opfrissen, zelfvertrouwen wil opbouwen of voor diegene die gewoon lekker wil leren zeilen.

We zeilen in polyvalken op maandagavond van 18:30 – 21:30 uur. De cursus bestaat uit 4 avonden zeilen en 1 avond theorie. Er wordt afgesloten met een zeil-zondag-dag.

De cursusdata zijn 14 en 28 mei, 11 en 25 juni. Op maandagavond 4 juni is de theorieavond en de afsluitende zeilzondag staat op 1 juli gepland waarbij een toertocht wordt gevaren waarin al het geleerde wordt toegepast.

Kosten voor deze cursus € 125,-; leden van de W.S.H. betalen € 100,-

Heb je belangstelling voor deze cursus hou dan de website in de gaten en geef je uiterlijk 1 mei op via deze site. Het aantal beschikbare plaatsen hangt af van de beschikbaarheid van de instructeurs.

Voor vragen kun je mailen naar email hidden; JavaScript is required of kun je bellen met Antje Speerstra

Data: mei/juni, verdere info via de website www.wsheeg.nl

 

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl