Heechsimmerfestival 2018

16 mei 2018

in Aankondigingen

17 april 2018 – Intiem, sfeervol en heel speciaal; zo werd de vorige editie van Heechsimmerfestival beschreven door de bezoekers, op deze complimenten wil de organisatie van het festival door bouwen naar de 16e editie van Heechsimmerfestival, die zal plaatsvinden op 21 juli 2018!

Heechsimmer Festival wordt ook wel gekenmerkt door de verscheidenheid aan muziek. Zowel bekend als onbekend en landelijk als regionaal talent krijgt een podium om zo de bezoekers te laten genieten van een mix van oude en nieuwe muziek. Ook de toegankelijkheid speelt dit jaar een grote rol. Het festival is toegankelijk voor iedereen, van dorpsbewoners tot recreanten.

Heechsimmer Festival zal dit jaar om 15.00 uur starten. Vanaf dit tijdstip zijn er ook weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd op de festivalweide. Zo kan er geknutseld worden en natuurlijk staan er, net als voorgaande jaren, graffiti spuitbussen klaar, waarmee de kinderen zich elk jaar weer uitleven op de doeken die op het festivalterrein hangen. Maar nog specialer dit jaar is onze DJ Johan Douma! Hij zal ervoor zorgen dat de kids lekker dansen op die vette beats en de muziek die zij leuk vinden.

Net als vorig jaar komt Tim Akkerman (voormalig zanger Di-rect) met zijn band optreden. Met nummers van onder andere Di-rect en Bruce Springsteen zal hij vast en zeker weer een prachtig optreden neerzetten. Daarnaast komt er een Johnny Cash tribute band, genaamd ‘Little Cash’. De band ‘I am Captain’ zal rock brengen die van ingetogen naar heel extreem kan gaan en natuurlijk kan een lokale band dit jaar niet ontbreken en daarom zal ‘High Tag’ er een onvergetelijke avond van maken met Top 2000 nummers waar iedereen op mee kan zingen en dansen. De rest van de line-up zal nog volgen. Natuurlijk zullen er ook weer verschillende lekkernijen worden aangeboden op het festivalterrein.

Heechsimmer Festival is een bijzonder festival aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg, dat grotendeels door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd wordt. Er wordt weer een geslaagde dag van gemaakt waarbij genoeg te zien, te horen en te doen is voor zowel jong als oud, daar ben jij toch ook bij?! Houd de nieuwe website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina, Instagram en Linkedin in de gaten voor het laatste nieuws!