Nieuws vanuit It Heechhus

19 juni 2018

in It Heechhus

Als bezoeker/gebruiker van It Heechhûs zal het u niet ontgaan zijn dat de veranderingen van de buitenomgeving snel vordert. Terwijl ik schrijf worden de laatste grote werkzaamheden verricht en zijn de contouren van het “Groenplein” klaar. Ook bij deze werkzaamheden zijn er vrijwilligers aan het werk geweest. De  mannen  Theo, Tjalling, Bauke, Lieuwe, Sybren, Jaap, Kees en Rob hebben een meesterstuk geleverd (zie foto) zij zijn het die de muziektent hebben gebouwd en dit  is een hoogstandje van vakmanschap Er volgen nog allerlei invullingen die door vrijwilligers gedaan worden en als wij 14 september het plein openen zal er veel te zien zijn.

Voor de opening is het hele dorp uitgenodigd  en dus is het de moeite waard de datum (14 september) alvast in uw agenda te plaatsen. Van vijf tot acht zullen we voor een vrolijk feest zorgen. Wat ook verheugend is dat Feikje Schotanus bestuurslid is geworden haar bijdrage is zeer welkom en we kunnen haar een goed draaiend team garanderen.

Ook al is er een verpachting van It Heechhûs toch zijn er altijd wel kwesties/ ontwikkelingen die op de bestuurstafel liggen en daarnaast heeft het bestuur nog wel dromen. In 2022 hebben we recht op subsidies van gemeente en provincie en als goed bestuurder is het zaak dit voor te bereiden. En daarom de oproep aan mensen die betrokken zijn bij de sportzaal en die plaats willen nemen in het bestuur om samen te kijken naar mogelijkheden van het verbeteren van de sporthal. Als je invloed wilt uitoefenen en samen met ons durft te dromen en plannen wilt maken dan ben jij ons nieuwe bestuurslid.

Namens het bestuur,
Janke Postema