Voorwoord

19 juni 2018

in Voorwoord

Ik moet toegeven dat ik even tijd heb moeten vrijmaken om dit voorwoord op te stellen. Met deze zomerse temperaturen is het erg verleidelijk om te relaxen op het terras in de tuin… Hoewel we nog vroeg in het seizoen zitten lijkt het wel volop zomer! De tropische temperaturen zijn alweer bereikt. Laat het maar een voorbode zijn voor de rest van de zomer! Dan wordt het extra genieten in ons prachtige dorp. Gezelligheid in het centrum en volle terrassen, havens en campings. En dan dat spectaculaire evenement op 30 juni: Terug naar Heeg! Nog een paar weekjes en dan loopt de kom van het eerste eiland vol met sloepjes om een unieke muzikale happening te beleven. Beleef het mee en ervaar waar een klein dorp groot in kan zijn. Heeg en de Hegemers weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen 😉

Eind mei zijn tal van vrijwilligers op pad gegaan om langs de deuren de enveloppen op te halen  voor de Sylboade Enveloppenactie. We hebben weer een prachtige bijdrage van de lezers mogen ontvangen. Ook van verenigingen en clubs die regelmatig kopij insturen om te plaatsen, hebben we geld mogen ontvangen. Dank daarvoor! Met dit bedrag van de lezers, de advertentieopbrengsten van steunende bedrijven en de inzet van onze vrijwilligers kunnen we ook voor de 37e jaargang ons mooie dorpsblad uitbrengen!!

Mocht de vrijwilliger u net hebben gemist, dan kunt u de envelop met de machtiging alsnog door de bus gooien bij Antje Gerritsma (De Skatting 20) of het bedrag overmaken op ons bankrekening NL55RABO0326124705 o.v.v. Bijdrage 2018. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Tot slot de mededeling dat het volgende nummer weer een gecombineerd nummer is voor 2 maanden: juli en augustus. Deze zomereditie zal dan 3 juli uitkomen. Mocht u kopij willen insturen voor een evenement in juli, augustus of september? Hou hier dan rekening mee en stuur uw kopij vroeg in (uiterlijke inleverdatum is 18 juni a.s.)

Het zal u niet ontgaan zijn dat 25 mei de AVG van kracht is gegaan. Ook wij van de Sylboade hebben ons hier aan te houden. Vandaar dat u als inzender van kopij een aantal formaliteiten retour zal krijgen om in te vullen zodat de privacy van u en diegene die in uw kopij worden genoemd/weergegeven worden gewaarborgd.

Marcel Langeland

Namens het bestuur van de Sylboade