Kent u De Bloemenbus al?

20 november 2018

in Aankondigingen

 

Vorig jaar september richtten Ingrid Nijdam en Machtelt Heeringa De Bloemenbus op. “Wij zijn uw bloemist op locatie. We leveren de mooiste seizoensbloemen aan particulieren en bedrijven in Sneek, Heeg en omgeving.”

Voor een mooi boeket of bloemcadeau van De Bloemenbus kunt u sinds vorig jaar al terecht bij Peut Attema in Heeg. Door de week vindt u daar planten en bloemen, vanaf zaterdagochtend staat er elk weekend een prachtig assortiment boeketten klaar. Mooi verpakt dus perfect om cadeau te doen.

Elke dinsdagochtend brengt De Bloemenbus originele bloemencreaties bij bedrijven. Hiervoor rekenen we op dinsdags GEEN bezorgkosten! ,,We komen wekelijks of tweewekelijks verse bloemen brengen. Deze leveren we in afwisselende leenvazen zodat er altijd een originele en passende creatie staat. De oude bloemen nemen we weer mee terug. Zo nemen we u alle zorg uit handen. Uiteraard zijn speciale wensen en ideeën bespreekbaar. Bedrijven kunnen bij ons ook terecht voor zakelijke gelegenheidsboeketten. Denk bijvoorbeeld aan een bloemetje voor een jarig personeelslid of voor een jubileum.”

Ook particulieren kunnen bij De Bloemenbus terecht voor een bloemenservice abonnement. “Deze zijn ook heel leuk om weg te geven, zo gaf laatst een man zijn vrouw een heel jaar lang bloemen cadeau. Zij krijgt nu om de week een mooi bos verse bloemen in huis, heerlijk toch?! Mocht je man nu niet zo’n romanticus zijn, kun je natuurlijk lekker jezelf een abonnement cadeau doen.”

Bij De Bloemenbus kunt u ook terecht voor de kerstaankleding van het bedrijf, workshops, kadobonnen, bruidswerk en afscheidsbloemen. “Voor vragen of meer informatie kijk op www. debloemenbus.com of neem vrijblijvend contact met ons op: 06 11 07 35 76  (telefonisch of via Whatsapp).”