Jozefmarkt 2018 groot succes!

11 december 2018

in St. Jozefschool

Afgelopen 6 oktober was het weer zover, de jaarlijkse Jozefmarkt.

Na een prachtige zomer bleven ook nu de weersverwachtingen veelbelovend. Na de verregende editie van vorig jaar een verheugend vooruitzicht. En deze keer kwamen de voorspellingen uit; zowel op vrijdag tijdens het ophalen van de spullen als op zaterdag was het prachtig, bijna zomers, weer.

Wat ook onze verwachtingen overtrof was de enorme inbreng van spullen dit jaar. Het terrein stond propvol met heel veel mooie spullen.

Nieuw dit jaar was het heffen van entree, toch een spannende beslissing die door alle bezoekers goed is ontvangen.

Dat het aanbod van de markt in de smaak viel was halverwege de markt al goed zichtbaar. Er werd uitbundig ge- en verkocht. Het draaiend rad werd zo druk bezocht dat sommige gasten niet eens een stoel konden bemachtigen. De prijzen, wederom verzorgd door alle sponsoren, waren dan ook niet te versmaden.

Dit jaar hadden we, naast natuurlijk een goede opbrengst, ons ook ten doel gesteld zoveel mogelijk spullen te recyclen. Voor het oud ijzer en alle elektrische apparaten meldden zich opkopers, het oud papier ging naar het muziekkorps, we konden Dorcas blij maken met heel veel spullen en ook de Kraambank was blij met de overgebleven dingen. Dit resulteerde in een container restafval die maar voor 2/3e vol was wat natuurlijk de opbrengst ook weer ten goede komt.

Dit jaar hebben we bruto het enorme bedrag van € 8.200,- opgebracht! We willen alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk ook alle bezoekers enorm bedanken om ook deze editie weer tot een groot succes te maken.

Hartelijke Groet! De Jozefmarkt commissie.