Ga biljarten !

11 maart 2019

in Overig nieuws

 

BILJARTEN, EEN UNIEKE SPORT VOOR DAMES

 

 

 

 

 

 

“Frjemde Ballen” is de enige Dames Biljartclub in Heeg. Wij spelen op de woensdagavond in het café-restaurant “De Watersport”. Momenteel is er ruimte voor nieuwe leden. Heb je eerder biljart gespeeld en je bent op zoek naar een club, of je wilt het eens proberen, kom je dan aanmelden.

Op 20 maart spelen we onze laatste competitie avond van dit seizoen en nodigen we geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen, we gaan het spel uitleggen, en je kunt een partijtje mee spelen, vanaf acht uur ben je welkom.

En wie weet, kunnen we je als nieuw clublid verwelkomen voor het volgende seizoen dat begint in

Doe eens iets anders,

…GA BILJARTEN!

Voor vragen en/of aanmelden kun je terecht bij;

Harmke van Barneveld

Ilja de Snoo

Jantje Veenstra

Martje de Hoop