Yoga Rose Heeg-Nieuws!

11 maart 2019

in Overig nieuws

 

Naast yogales geven in Heeg, promoot ik ook graag info en foto’s online, over o.a. een gezonde leefstijl en voedzame voeding. Dit is niet onopgemerkt gebleven.  Blij verrast was ik toen ik door de Telegraaf werd benaderd in februari, met de vraag of ze in de zaterdag bijlage Vrij magazine een foto van het Instagram account @Yoga Rose Heeg mochten gebruiken voor een item over pasta salades in het culinaire rubriek. Ik zei:” ja dat mag, maar dan wel met bronvermelding.”

En zo zat ik zaterdagochtend 16 februari  opgetogen aan de keukentafel te ontbijten, met de Telegraaf en het item met de foto mét bronvermelding @YogaRoseHeeg voor me!

Ook ben ik verheugd om mede te delen dat er naast Wake-up Yin Yoga op de vrijdagochtend, een wekelijks Yoga moment in de avond komt. Dit om mensen welkom te heten die misschien niet overdag kunnen of willen of graag twee keer in de week yoga willen.  De avondles is op woensdagavond om 19:30 op de Harinxmastrjitte 43. Dit zal een relax yin yogales worden, waarbij de nadruk ligt op spieren, lichaam en geest ontspannen.  De eerste keer zal op 13 maart zijn.

Bij Yoga Rose Heeg is het zowel mogelijk om een losse les (contant)te betalen of een aanbieding van 9 lessen betalen en de 10e gratis! Ook mag je met jouw afstempelkaart een vriend/vriendin of familielid meenemen, zomaar voor de leuk of als cadeau! Hoe leuk is dat nou? Graag een plekje in de yogales reserveren via een berichtje, i.v.m. kleinschalige groepjes. Iedereen kan yoga doen, het is geen kwestie van kunnen, je hoeft er alleen maar te zijn. Na de yogales wordt je door Yoga Rose Heeg een kopje thee aangeboden en zitten we vaak nog even gezellig na, maar dat is uiteraard niet verplicht.

Bel gerust vrijblijvend voor info. Welkom op de yoga mat! Groet Corinne.