Nieuws van SSS

10 juli 2019

in SSS Heeg

Zaterdag 30 maart had Isabel , uit Woudsend, haar tweede wedstrijd. Isabel traint 1 keer in de week bij de selectie in Heeg en komt uit in de categorie Instap(9 jaar) op niveau D2. Isabel werd net als de 1e wedstrijd wederom 1e. Een erg goede prestatie. Ze mocht dan ook als eerst geplaatste door naar het Friese kampioenschap.

Zaterdag 6 april was de tweede wedstrijd in Nieuwehorne van wedstrijdgroep 4 . De zusjes Kyra en Ilya uit Hommerts mochten hier hun wedstrijd best weer doen. Ilya kreeg deze dag weer een zware dobber, maar ze turnde veel beter dan de eerste wedstrijd. Helaas zat er ook deze keer geen prijs in. Kyra mocht in de keuze oefenstof haar tweede wedstrijd turnen op niveau Jeugd 2 sup G. Alle oefenstof moet op dit niveau zelf samengesteld worden. Kyra heeft zich prima staande gehouden en presteerde met een 7ste plaats prima in de middenmoot. En mocht ze door naar het Friese kampioenschap. Ook plaatste Kyra zich voor twee toestellen, Balk en sprong, bij het FK toestel op 29 juni.

Zaterdag 6 april was de districtsfinale voor jongens in Lemmer. Thijs turnde in deze finale erg goed en mocht met een 8e plek erg tevreden zijn. Bo turnde een uitstekende wedstrijd en werd 6e in een groep van 20 turners. Minze  werd keurig 5e, net buiten de prijzen. Fedde haalde als enige turner van SSS een prijs op deze dag. Een keurige 3e plek was zijn deel.

Op zaterdag 18 mei had Isabel haar finale in Sneek. Isabel turnde een zeer goede wedstrijd, maar de tegenstanders uit de andere rayons bleken nog meer te trainen dan Isabel, zodat het niet mogelijk was om een podiumplaats te bemachtigen. Uiteindelijk was een 11e plek van 20 deelnemers en erg goede prestatie.

Op zaterdag 15 juni was het Friese kampioenschap bij de dames keuze oefenstof. Kyra mocht hier meedoen in de finale. In de categorie Jeugd2 supp.G was de concurrentie erg zwaar. Een 13e plek was een prima prestatie wanneer je 1 keer in de week traint.

Start nieuwe seizoen

Na een lange en hopelijk warme zomervakantie gaan we weer fris starten in september. De lessen starten weer op maandag 2 september, voor de selectie is dit donderdag 5 september. De lestijden zijn volgend jaar als volgt:

Maandag – 15.00 – 15.45 – Peuters en kleuters

Peuters en kleuters, groep 1 en 2 basisschool (geboortejaar 2013/2014/2015/2016)

Jongens en meisjes gemengd:

Maandag – 15.45 – 16.45 – groep 3, 4 en 5 (geboortejaar 2012/2011/2010)

Maandag – 16.45 – 18.00 – groep 6, 7 en 8 (geboortejaar 2009/2008/2007/2006)

Jongens selectie:

Maandag – 16.45 – 18.00

Donderdag – 17.15 – 18.15

Meisjes selectie:

Donderdag – 18.15 – 20.00

Bodyfit groep dames:

Donderdag – 20.00 – 21.00

Peutergymlessen

Zoals jullie misschien wel weten zijn we dit jaar begonnen met peutergym. De lessen lopen goed en we gaan hier volgend jaar mee verder. De lessen zijn voor kinderen vanaf 2.5 jaar oud. Mocht je iemand weten die geïnteresseerd is, een keer proberen mag altijd. De lessen zijn op maandag van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Voor meer informatie mag er altijd gebeld worden met de juf: Feikje Draaijer

Er staan voor volgend jaar weer veel leuk activiteiten op het programma en in het najaar van 2020 willen we weer een uitvoering organiseren. We hebben er zin in. Alvast een fijne zomervakantie gewenst! Op naar een volgend sportief seizoen!

Groeten,

Bestuur en leiding SSS