Jozefmarkt : Sneupen en pareltjes opduiken op de Jozefmarkt in Heeg

14 oktober 2019

in Aankondigingen, St. Jozefschool

Het duurt niet lang meer en dan is het weer tijd voor de legendarische Jozefmarkt. Legendarisch, want jaar na jaar slaan de Sint Jozefschool en de St. Josephkerk uit Heeg hun handen ineen om de meest uitzonderlijke allegaartjes te verzamelen en aan te bieden op deze unieke rommelmarkt.

De markt is een paradijs voor sneupers. Want waar vind je anders dat ene vaasje, waarvan je er al jaren een hebt, maar een tweede zeker niet zal misstaan in de vensterbank? Of wat dacht je van een extra tuinstoel? Een tweede servies voor in de caravan? Vintage meubelen, authentiek glaswerk en vergeten spelletjes. Dit is waar je wilt zijn als je op zoek bent naar pareltjes. Ben je niet zo’n sneuper, maar waag je wel graag een gokje? Dan ben je bij de rommelmarkt roulette ‘Draaiend Rad’ precies op de goede plek.

Opbrengst

Niet alleen de bezoeker wordt beter van de markt, ook de opbrengst wordt goed besteed. De Sint Jozefschool investeert het jaarlijks aan het uitdagender maken van het onderwijs en de leeromgeving voor de kinderen. Ook komt een deel van de opbrengst ten goede aan de diaconie van de Sint Antonius van Paduaparochie, locatie Heeg.

Reden genoeg om op 5 oktober naar Heeg te komen! Bovendien, wanneer iemand refereert naar zijn beste koop ooit, hoe vaak gaat het dan niet over een speciaal item dat voor een euro op de rommelmarkt op de kop is getikt? Daarom! Zet deze datum in je agenda en weerhoud jezelf niet van je beste koop ooit! Want die zou zomaar op 5 oktober 2019 de boeken in kunnen gaan.

Datum: zaterdag 5 oktober

Tijd: van 13:00 tot 16:30

Adres: Loods van Schilderbedrijf Veenstra aan de Draei in Heeg.