Activiteiten Kommissie It Heechhus

5 november 2019

in It Heechhus

De herfstbingo en kinderbingo waren een groot succes. Er zijn leuke,  praktische en verrassende prijzen gewonnen. Heeft u het deze keer gemist, houd ons programma in de gaten. Ook het stuk `De man fan dyn libben` is afgelopen week gespeeld, een sterk verhaal waarin  alle facetten van een mensenleven de revue passeerden.  Hieronder vindt u het programma voor de komende maanden

SINTERKLAAS intocht                                                    zaterdag 23 november

Ook dit jaar mogen we Sinterklaas weer in Heeg verwelkomen en natuurlijk komt hij niet alleen. Wat hebben de pieten dit jaar voor ons in petto? We gaan het meemaken op zaterdag 23 november. Sint meert met zijn pieten om 13.30 uur met de pakjesboot aan op de Syl, om vervolgens een wandeling door het dorp te maken. Om 14.30 uur opent It Heechhûs de deuren voor het grote sinterklaasfeest. Het belooft weer een onvergetelijke middag te worden voor alle kinderen uit Heeg en omgeving.

WINTERMARKT                                                               zaterdag 14 december

Laat u inspireren en verleiden tijdens de sfeervolle indoor wintermarkt. Kom langs en geniet van het ruime aanbod van winter- en kerstartikelen. Dit varieert van woonartikelen tot kleding, van hebbedingetjes tot kerstdiner suggesties. U bent van harte welkom van 14.00 tot 18.00 uur, entree is gratis. Wilt u een kraam huren? Laat dit weten via email hidden; JavaScript is required

KINDERFILM                                                                maandag 23 december

In de kerstvakantie is er weer een kinderfilm te zien. Welke film houden we nog even geheim… De film begint om 14.00 uur. Entree is € 3,00 pp inclusief chips en limonade

WIJNPROEVERIJ                                                                woensdag 29 januari

Natuurlijk mag de wijnproeverij dit seizoen niet ontbreken in het programma. Hinke en Richard van de COOP laten u weer                                                          lekkere, bijzondere wijnen proeven met daarbij passende heerlijke kaasjes.

Aanmelden via email hidden; JavaScript is required    Aanvang 20.00 uur   € 15,00 per persoon   Wij zien u graag,  Hartelijke groet,

Activiteiten Kommissie: Joke Broersma, Robert Bakker, Paul van Schaick, Marieke Plantinga, Jannie ter Braake, Sybout Jaasma en Marlisa Oosterloo