Nieuws van Heech yn’t Findel

20 december 2019

in Heech Yn 't Findel

Beste Heegemers,

Yes! Daar zijn we weer! Inmiddels is het alweer drie maanden geleden toen wij als team genoten van een geweldig feestweekend in Heeg.

De traditionele smaakmakers zoals de bingo in Talma en het volleybal werden goed bezocht en waren gezellig. De nieuwe evenementen in het programma; de kindermiddag met mede-werking van de basisscholen en de Tentquiz zorgden voor een gezellige sfeer in de tent! Net zoals de kleintje drekrace en de Drekrace voor volwassenen waar het team van de Drekrace een fantastische prestatie heeft neergezet!

Net zoals alle evenementen in Heeg, hadden wij dit weekend niet kunnen neerzetten zonder vrijwilligers en sponsoren. Hartelijk bedankt voor jullie inzet en steun! Wij gaan vol enthousiasme aan de slag met het programma voor 2020. Noteer alvast de volgende datum in de agenda:

Heechfeesten 2020: 28 t/m 30 augustus!

Wij zien u volgend jaar graag weer in de tent!

Feestelijke wintergroet van,

Team Heech yn’t Findel

Bart, Jetze, Cor, Arjen, Anja, Amber en Anna