Nieuws vanuit Talma State

21 december 2019

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

Afscheid en Welkom De afgelopen tijd hebben we van een aantal collega´s afscheid genomen. Nieuwe collega-gezichten verschijnen hierdoor op de werkvloer. Voor iedereen, bewoners en personeel, een periode van wennen. Langs deze weg heel veel plezier toegewenst.

Werkmannen Onze zorgafdeling wordt opgepimpt! Dus…….weer werkmannen over de vloer. De vloerbedekking is verwijderd en een prachtige pvc vloer is er voor teruggekomen. Dit had wel even wat voeten in de aarde. Bepaalde momenten konden onze bewoners niet op hun appartement. Dus hebben we met z`n allen in het restaurant gebivakkeerd. Koffiedrinken, eten, spelletjes doen, er lekker op uit, een dag is zo voorbij. Ook creëren we wat meer ruimtes voor overleggen, computerplekken, kantoorruimte.

Het Atrium wordt opgeknapt. We proberen het allemaal wat gezelliger te maken. Beste Hegemers, loop gerust eens binnen en neem een kijkje op onze opgeknapte zorgafdeling.

Lekker Ite In december is er geen “Lekker Ite” in Talma State. Donderdag 16 januari bent u weer van harte welkom in De Fûke voor het diner. Kosten zijn € 14.50 p.p. incl. een drankje naar keuze. Lijkt het u leuk om eens te komen eten? Dat kan! Reserveer op tijd een plekje en u kunt genieten van een heerlijk, ambachtelijk 3-gangen diner.

Welzijn Woensdag 6 november jl zijn de peuters langs geweest met hun zelfgemaakte lampions. Altijd weer een feest. Lichten uit en gordijnen dicht.

Er werd uit “volle” borst gezongen (ook de juffen, pappa’s en mamma’s deden heel erg hun best 😉). Na het Sint Maarten lied werd iedereen getrakteerd op wat lekkers.

Activiteiten in december:

Wo     11 dec          15.00  Kerstvoorstelling

Ma      16 dec          15.00  Kerstbloemschikken

Di       17 dec          15.00  Kerst met koor “Nije Moed” georganiseerd door Bewonerver.

Wo     18 dec          14.30  Klaverjassen en rummicub

Ma      23 dec          15.00  Vrouwenkoor “It Roer Om” met een kerstprogramma

Iedere dinsdag         15.00  Breicafé

Kijk voor verdere informatie op ons memobord voor in de hal. Tijdens onze activiteiten is iedereen van harte welkom. Schuif gezellig aan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Oproep!

We willen er wat meer op uit met onze bewoners. Wie lijkt het leuk om zo nu en dan samen te wandelen?

Laat u het even weten bij de receptie? Bellen kan natuurlijk ook: 334500.

Ook zijn we op zoek naar Zorgkundige IG’ers. Dus weet u iemand die nog werk zoekt? Laat het ons weten. Of neem contact op met Froukje Pelsma Teamleider van Talma State: 334500.

Langs deze weg willen wij u fijne feestdagen en een goed, gelukkig en vooral gezond 2020 toewensen

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State

Gelbrig