Voorwoord

18 december 2019

in Voorwoord

Met de pepernoten naast me, werk ik aan de laatste puntjes aan deze mooi Sylboade. Wat een gezellige tijd weer zo met de Sint in het land. En wat is er goed gezongen voor de Goedheiligman en zijn pieten! In dit nummer is er speciale aandacht voor de prijswinnaars van de Sylboade-kleurwedstrijd. Wat waren we verrast door die vele mooie kleurplaten. Die mooie kleuren ziet u ook terug in dit nummer; we hebben een aantal kleurenpagina’s opgenomen waardoor de Sylboade nog mooier is dan anders.

Het wordt alweer een stuk frisser hier; het is dan ook niet verwonderlijk dat de stoomboot weer naar het warme Spanje terugkeert. Maar die kou en duisternis heeft ook wel weer iets bijzonders. Tijd om de kerstverlichting weer van zolder af te halen en het knus in huis te maken. Tja, we zijn alweer december en maken ons op voor Kerst en Oud & Nieuw.

Het volgende nummer is de zogeheten wintereditie, deze Sylboade geldt voor de maanden januari en februari samen. Deze komt dan ook afwijkend op 28 januari uit. Houdt u daar weer even rekening mee bij het indienen van de kopij. Een ander punt van aandacht is een duidelijke bronvermelding; om duidelijkheid te verschaffen over wie een artikel heeft geschreven of ingestuurd zullen we niet meer initialen of pseudoniemen opnemen, maar alleen de volledige naam.

Het schaaltje pepernoten is ondertussen op en het voorwoord is af. Ik zal maar alvast kerstkransjes op ons boodschappenlijstje schrijven. Dan hebben we binnenkort weer wat anders op tafel. Een hele fijne tijd toegewenst en een gezellige jaarwisseling!!

Tot volgend jaar!

Marcel Langeland (voorzitter)