Vrijwilligersavond

20 december 2019

in Evenementen

 

De jaarlijkse vrijwilligersavond was een groot succes. Aan het bestuur van Heechspanning dit jaar de eer voor de organisatie. Vanuit Den Helder kwam een vier man sterke band naar de Stayokay  om de avond muzikaal te ondersteunen. Het was voor hen de eerste keer dat ze naar een optreden gingen over de Afsluitdijk. Namens de organisatie durf ik wel te zeggen dat dat wel eens vaker kan! We vonden het een mooie gelegenheid om eens te experimenteren met duurzame, herbruikbare bekers. De gasten konden bij de entree een beker “lenen” voor 2 euro. Als ze die later weer terug brachten kregen ze het geld retour.

Natuurlijk waren er een aantal mopperende mensen, maar daarentegen waren veel meer gasten positief. Het heeft in ieder geval gezorgd voor 1000 plastic bekers minder afval en zo’n 2 uur minder schoonmaaktijd. En aangezien heel veel publiek later zei dat we het statiegeld mochten houden, hebben we er ook nog aan verdiend. Dit geld wordt weer besteedt aan een volgend duurzaam project.

Vervolgens willen wij jullie er allemaal op attenderen dat er op zaterdag

8 februari weer een Benefietavond is. Voor deze avond zijn we natuurlijk weer op zoek naar aanstormend talent. Je kan je opgeven via Facebook of via een van onze bestuursleden.  En tot slot. We hebben tijdens de schoonmaak een gehoorapparaatje gevonden in de stayokay.  Als je deze mist of iemand kent die het kwijt is dan zorgen wij dat het weer terecht komt als je dat via Facebook laat weten.

Dit jaar hebben de buurmannen Rimmer en Roel de prijs voor vrijwilliger van het jaar mogen ontvangen van Freerk Visserman namens Heechspanning vanwege hun jarenlange inzet.