Nieuws vanuit Talma State

5 februari 2020

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

Het was een drukke maar een super gezellige periode in Talma. Door veranderingen in het welzijn team, waren er op korte termijn nog gezellige activiteiten geregeld tijdens de feestdagen. De bewoners vonden het super geregeld in zo’n korte tijd. Iedereen heeft genoten.

Het atrium en afdelingen De werkmannen zijn verdwenen en het resultaat mag er zijn! Vele leuke reacties op gekregen! We zijn er enorm trots op. We willen graag iedereen bedanken voor de medewerking, zodat het allemaal soepel verliep!

Voorstelling ‘Cirknus’ Op woensdag 11 december streek circus ‘Cirknus’ neer in het restaurant van Talma State. Zittend rondom de piste was ieder in afwachting van wat er ging komen. En er kwam wat voorbij! Een act met hoelahoeps, bellenblaas, jongleren en een act met poezen. De poezen stalen de show. Maar een poes kun je niet altijd sturen, kopjes geven aan het baasje doen ze soms liever….

Messen gooien was een heel spannende act. Vrijwilliger Wim was de klos en kreeg de messen om hem heen ‘gegooid’! Wim kwam er gelukkig heelhuids vanaf en kreeg een dapperheids-diploma. En het publiek lachte in haar vuistje, want niets is wat het lijkt… Wim! En wat komt er uit een doos tevoorschijn als je er een wortel in legt en een toverspreuk zegt? Ineke (welzijn) werd nog kort gevangen in een heel grote bel van een bellenblaas maar gelukkig spatte deze als een zeepbel uit elkaar. Al met al, het was een middag vol vertier en verrassingen!

Kerstdagen Vanwege wisseling personeel, stonden er helaas geen activiteiten gepland voor de kerstdagen in Talma State. Gelukkig had het nieuwe Welzijns team in korte tijd, toch nog erg leuke activiteiten aangeboden. Op de 1e en 2e kerstdag was er een gezellige High tea met de zand tovenaar en Andre Rieu op de televisie in het restaurant van Talma. Erg belangrijk dat de dagen van samen zijn, dat we dan ook echt samen zijn!

Familiemiddag met nieuwjaarsborrel Afgelopen 7 januari had het intramuraal gedeelte van Talma State een gezellige familie nieuwjaarsborrel. Er is veel veranderd binnen Talma State. Wisseling van personeel, nieuwe bewoners en een nieuwe teamleider. Maar ook een heel andere uitstraling van het intramurale gedeelte van Talma State. Een hele goede reden dus om weer een leuke activiteit met bewoners en familie/mantelzorgers en personeel te gaan doen. Het was een super gezellige middag met nieuwe kennismakingen en ook nieuwe weetjes van al bekende bewoners/personeel.

Oproep! We willen er wat meer op uit met onze bewoners. Wie lijkt het leuk om zo nu en dan samen te wandelen?

Laat u het even weten bij de receptie? bellen kan natuurlijk ook: 334500

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State,

John