Schoonheidssalon Aphrodite: “Respect voor natuur en gezondheid”

18 maart 2020

in Verhalen

Schoonheidssalon Aphrodite is al jarenlang een begrip in Heeg en omstreken. In 1989 opende Grietje Cnossen als STIVAS gediplomeerd schoonheidsspecialiste een schoonheidssalon in Heeg. In eerste instantie werd een ruimte gehuurd boven de kapsalon maar al vrij snel werd er een eigen praktijkruimte gebouwd aan de Helling in Heeg. In middels zijn we ruim 30 jaar verder en staat Grietje niet stil, in tegendeel!

De laatste jaren zijn de mensen zich steeds meer bewust van het belang van een gezonde levensstijl. Je kunt hierbij denken aan gezonde voeding maar ook aan het op een juiste manier verzorgen/verbeteren van je huid. Je huid is immers je grootste orgaan en wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf.

Door deze bewust wordingen is het aanbod in natuurlijke huidverzorgingsproducten enorm toegenomen. De interesse voor deze producten is er altijd al geweest en in 2019 heb ik besloten om te gaan werken met een 100% natuurlijk huidverzorgingsproduct.  Op mijn lange zoektocht naar een merk met alleen maar natuurlijke ingrediënten, kwam ik bij S.P.A. (Société Provencale d’Aromatherapie) uit. Dit zijn huidverzorgingsproducten afkomstig uit Frankrijk. De producten zijn op basis van plantaardige oliën, bijenwas en aromatische oliën. Deze producten hebben het vermogen om in de diepere huidlagen door te dringen en te werken waar nodig is. Ik heb trainingen gevolgd, zodat ik met deze producten mag werken. Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is een overweldigende ervaring.

Bij natuurlijke huidverzorgingsproducten hoort ook een natuurlijke make-up lijn. Ik heb gekozen voor ZAO, een 100% natuurlijk en plantaardig verzorgende make-up. De verpakking, die navulbaar is, is gemaakt van bamboe, dus het is ook nog eens duurzaam.

De maatschappij van vandaag de dag is steeds drukker. We plannen alles vol en vragen daardoor steeds meer van onszelf. Des te belangrijker is het om tijd voor jezelf vrij te maken en jezelf te verwennen met een schoonheidsbehandeling.

Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.schoonheidssalonaphroditeheeg.nl

Voor het maken van een afspraak kun je bellen