Nieuws vanuit Talma State

18 juni 2020

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

We zijn alweer een maand verder. Ik ben trots op mijn collega´s maar ook zeker op de bewoners van Talma State hoe ieder met deze situatie omgaat. Het is op zijn zachts gezegd vervelend en zeker niet leuk. Iedereen begrijpt de situatie en iedereen doet zijn best om zich aan de maatregelen te houden.

En dat heeft zich bewezen! We hebben gelukkig nog steeds het Corona virus buiten de deuren weten te houden! Daarom wil ik iedereen vriendelijk bedanken dat iedereen zo goed zijn of haar best heeft gedaan. Wij zijn dolblij dat er versoepelingen komen in Talma State. Daar heeft iedereen hard aan mee gewerkt en laten we dat vooral blijven doen!

Bewegen in Talma Van dat vele stilzitten en al die lekkere traktaties is het nodig tijd om goed in beweging te gaan! De bewoners hebben zich zeker vermaakt. Maar ook die fitness apparaten worden dagelijks in gebruik genomen!

Optreden Talma We werden verrast met een super leuk optreden van een zoon van een bewoner van Talma State. Leuke friestalige versjes die iedereen uit volle borst mee zong! De bewoners hebben er van genoten, erg bedankt!

Ook het debuut van de (bijna) anderhalvemeterband (O.a. onze kok Arie) voor de bewoners van Talma State was een groot succes. Het was even schakelen van Nico Haak, Anneke Gronloh, Oeds Verschoor, Rob de Nijs, Willy Alberti en Frank Sinatra en natuurlijk Vader Abraham!

Woningsdag Een andere dag dan alle afgelopen jaren. Woningsdag, daar moeten we natuurlijk wat mee doen. We hebben een super gezellige woningsdag gehad om nooit te vergeten! Een quiz over het koningshuis werd fanatiek aan mee gedaan & ook kwam Jetje langs die opzoek was naar de Koning, de weg kwijt was en weer terug kwam met verschillende kleding stukken of attributen die de bewoners moesten raden. En als afsluiter, lekkere meezingers en een lekker borreltje! We hebben genoten van deze dag.

Korte kapsels Dag Corona-kapsels! Frisse koppies in Talma State! Wat super fijn een zuster met zulke skills in huis! Wat waren de bewoners weer blij met hun geknipte kapsels!

Traktatie De bewonersvereniging hadden een leuk bloemetje voor de bewoners! En ook werd er getrakteerd op een lekkere ijsco door Tineke voor het hele huis! ontzettend bedankt namens de bewoners, dit werd erg gewaardeerd.

Bevrijdingsdag 5 mei een super leuke dag gehad met de bewoners! De ochtend stond in het teken van 75 jaar bevrijd. En in de middag was er nog een mooi optreden met een doedelzak! Wat heeft iedereen ervan mogen genieten.

Een vriendelijke groet vanuit Talma State,

John Hummel