‘t Pikepôltsje

23 juli 2020

in It Pikepôltsje

Juf Lyske gaat stoppen.

Na 16 jaar neemt juf Lyske afscheid van ’t Pikepôltsje.

Op moment van schrijven zijn we nog druk bezig met het organiseren van een verrassingsfeestje.

We hebben alle kinderen uitgenodigd om samen het afscheidsfeestje van Lyske te vieren. Want als je 16 jaar betrokken bent geweest verdien je een feestje. De kinderen hebben allemaal wat moois gemaakt voor Juf Lyske en ze wordt verwend met cadeautjes. Wij gaan juf Lyske heel erg missen!

Nieuwe juf/meester gezocht!

Dit afscheid betekent ook dat er een plekje vrij is voor een nieuwe vrijwillige juf of meester! Vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je in het bezit van een verklaring omtrent gedrag? Stuur dan een mailtje naar of bel op werkdagen van 08:30-12:30.

Plekjes beschikbaar!

Komt jou peuter ook gezellig spelen bij ons op ’t Pikepôltsje? Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor het nieuwe schooljaar.

Vanaf 2 jaar mag je bij ons komen spelen. Spelenderwijs leren we de kleuren, zijn we al bezig met rekenprikkels, zijn we gericht op de taalontwikkeling door o.a. veel te lezen. We zijn immers een boekstartlocatie!

Ook gaan we graag wandelen of picknicken. En we hopen dat we snel weer naar de pake’s en beppe’s van Talma mogen om te zingen en spelen want die missen wij wel hoor!

Wil je eerst meer informatie, bel of mail gerust. Normaal zou ik ook zeggen loop eens even binnen je bent altijd welkom! Helaas door de corona maatregelen mag dit nu even niet. We hopen dit snel weer te kunnen zeggen tegen (nieuwe) ouders.