Voorwoord

10 juli 2020

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Op het moment dat ik dit voorwoord schrijf voor alweer het laatste Sylboade van deze jaargang, is het stil in huis. Ik kijk door het raam en zie dat het goed donker is; het is alweer laat geworden… De pagina’s van alle ingezonden kopij waren mooi voorbereid en klaar om op de juiste plek te zetten. Als redactie hebben we ervoor gekozen om dit laatste nummer maar eens kleurrijk uit te pakken. De diverse mooie stukken verdienen het gewoon om stralend op papier gedrukt te worden! Dat dit extra tijd vergt neem ik maar voor lief, want het eindresultaat ziet er weer prachtig uit. Een blad om trots op te zijn en een eer om dit samen met de andere redactieleden te mogen/kunnen uitbrengen. Nu dat deze Sylboade klaar is, hebben we ook een “vakantie” verdiend en zullen we in augustus de draad maar weer oppakken voor alweer de 39e jaargang van de Sylboade!

Straks eerst dus even genieten van een vakantie naar Hintergarten 😉 Heerlijk in en om eigen huis genieten en wellicht wat dagen erop uit. Wordt het voor u ook een vakantie in eigen land? Niks mis mee! Op de wateren rondom Heeg is het al gewoon vakantie! Niet zo gek dat er alweer veel vakantiegasten in Heeg te vinden zijn. Heerlijk genieten van het water; zeilen, zwemmen, suppen…genoeg te doen! Oh ja, vergeet uw fotocamera niet, want we zijn weer op zoek naar de meest bijzondere foto van de Syl/Heeg. Lees hier alles over in de oproep voor de nieuwe omslag foto. Maakt u die ene unieke foto?

Ook namens de andere redactieleden wens ik u een hele fijne vakantie toe! Blijf de RIVM-richtlijnen in acht nemen, ook al valt dat niet altijd mee. Ik hoop dat we dan na de vakantie nieuwe positieve ontwikkelingen mogen horen in de media. Blijf gezond!

Veel leesplezier,

Marcel Langeland (voorzitter)