ReumaNederland

3 september 2020

in Goede doelen

Hallo Hegemers,

Langs deze weg willen wij doorgeven dat we stoppen met het organiseren van de collecte voor ReumaNederland (vroeger Reumafonds).

In 1972 is onze mem Mw. Terpstra, bakkersvrouw, hiermee gestart. Vele oud-Hegemers hebben geholpen om de collecte tot een succes te maken. Toen ”mem“ in Talma State ging wonen, hebben mijn zus Jellie en ik de organisatie van haar overgenomen. Na bijna 50 jaar vinden we het tijd om te stoppen en hopen we dat we het stokje over kunnen dragen.

We bedanken alle trouwe collectanten die altijd in weer en wind voor ons klaar stonden. Sommigen waren al meer dan 30 jaar actief, geweldig!! Ook bedanken we de gulle gevers die voor het goede doel Reuma hun bijdrage hebben geleverd.

Onderstaand persbericht plaatsen we op verzoek van de coördinator van ReumaNederland.

Groeten van Jellie Cnossen-Terpstra en Nellie Koenen-Terpstra

PERSBERICHT

Collectecomité Heeg zoekt collectanten voor ReumaNederland

In 2021 zal de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland weer plaats vinden.

Collectanten zijn daarbij onmisbaar. ReumaNederland zoekt nog collectanten en een organisator in Heeg.

Door te collecteren helpt u mee om de levens van meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma te verbeteren. Vorig jaar haalden alle collectanten samen bijna 3 miljoen euro voor reumaonderzoek op!

Helpt u mee?

U kunt zich als collectant of organisator opgeven bij Regio coördinator Alien Dijkstra, bereikbaar via  email hidden; JavaScript is required of

email hidden; JavaScript is required