Stipepunt IJlst e.o. zoekt vrijwilligers

19 november 2020

in Aankondigingen

Wil jij je inzetten voor mantelzorgers en vrijwilligers in IJlst en omstreken?

 Dan is vrijwilligerswerk bij het Stipepunt wel wat voor jou!

 Sociaal Collectief is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers M/V die zich in willen zetten bij het Stipepunt voor mantelzorgers in IJlst e.o. Samen met de andere vrijwilligers onderhoud je contacten met de mantelzorgers, ben je een luisterend oor en denk je actief mee over oplossingen als iemand het even niet meer weet. Ook organiseer je samen met andere vrijwilligers een paar keer per jaar een activiteit voor de mantelzorgers (waaronder het mantelzorgcafé & dag van de mantelzorg) Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers M/V die zich in willen zetten bij het Stipepunt voor het vrijwilligerswerk in IJlst e.o.

Je onderhoudt contacten met de vrijwilligersorganisaties

Je gaat actief op zoek naar vrijwilligers

Je helpt mensen aan een passende vrijwilligersfunctie

Daarnaast onderhoud je contacten met de vrijwilligers, en ben je een luisterend oor voor de vrijwilligers. Het werk van de Stipepunten is dankbaar werk! Daarnaast bieden wij jou een leuke werkplek, leer je veel nieuwe mensen kennen en bieden we interessante trainingen.

 Het aantal uren kan in overleg!

Heb je interesse in deze vacature?

Neem dan contact op met Jos van Oostrum van Sociaal Collectief,

email hidden; JavaScript is required

www.stichtingsociaalcollectief.nl