Tennisvereniging Net yn ‘t Net

5 maart 2021

in Net yn't Net

Het Tennisseizoen staat weer voor de deur. Iets voor jou?!

Ook zo moe van de Corona beperkingen? Nog even volhouden!! Op naar een sportieve en gezellige zomer!

Vanaf 1 april gaan de tennisbanen weer open. Tennis is één van de weinige buitensporten die nog wel mogen. Zin om een balletje over het net te slaan? Nog geen lid? Geef je op bij email hidden; JavaScript is required

Introducees zijn welkom. Je mag onder de huidige corona regels met maximaal 2 personen op een baan. Als je een keer wilt proberen ben je welkom samen met iemand die lid is. Ken je niemand die lid is? Stuur een mail. We kunnen vast wel wat regelen. We hebben een lage contributie en zijn een gezellige club.

Ook jij bent welkom!

Hartelijke groeten,

Het bestuur.