Reis naar Belarus

25 januari 2011

in Goede doelen

Post image for Reis naar Belarus

Beste mensen,

Alweer een nieuw jaar en natuurlijk hebben we hier handen geschud en elkaar een gelukkig, gezond en wat al niet jaar toegewenst. Maar geldt dat voor iedereen? Voor ons wordt het wel een heel speciaal jaar. We wagen de stap en gaan op reis naar Belarus. De armoe tegemoet. En hopen met onze komst en ons werk de zon te laten schijnen voor de bevolking van het dorpje Cholopenischi. Wij gaan er voor..helpt u ons?

We willen de familie Visserman hartelijk bedanken voor de gift die we hebben ontvangen. Het was een gedeelte van de opbrengst van hun koek-en-zopie-tent aan de Weisleat. Geweldig! We weten er wel raad mee.

55+ spelmiddag

Zet in uw agenda: 22 februari, ’s middags om 15.00 uur in Talmastate gaan we een spelmiddag verzorgen voor de 55-plussers van Heeg e.o. Wilt u een prijsje beschikbaar stellen? Belt u dan met Marije Zijlstra (tel.nr 443268) zij haalt die dan op. Nadere info leest u in een van de volgende it Trijelûk.

De jongeren en de begeleiders

De jongeren: Tineke vd Pol, Miranda Kempenaar, Marije Zijlstra, Jaike Ykema, Remco Rodenburg, Niels Eppenga, Douwe Bootsma, Hylke Kunst, Allard Ketelaar, Johannes Popma en Jasper Admiraal. De begeleiders: Vronie vd Pol, Wilma v Roessel, Roy Eppenga, Gerard Popma, Bonne en Jantsje Flapper en Rein Leenstra.

Info Vronie vd Pol tel 443187
bankrek.nr. 14.32.06.109 tav de Vierpas ovv “Belarus2011”