Verslag Bridgeclub Heeg

25 januari 2011

in Bridgeclub Heeg

Er zijn nu 3 rondes gespeeld van de tweede competitie en er is een hele verschuiving geweest. We hebben de promotie en degradatie alweer gehad en de volgende paren zijn van de A-lijn naar de B-lijn gegaan: Marian en Tetsie, Henk en Wil, Hessel en Stien. Van de B-lijn naar de A-lijn de paren Ed en Franck, Christel en Wiebe en Riet en Geertje. Riet en Geertje staan nu al op de 7de plaats in de A-lijn.

23 december hadden we een feestelijke kerstdrive. We werden ontvangen met een kop koffie of thee met een kransje erbij en tijdens het spelen is er 3 maal rond gegaan met heerlijke snacks.

Er was ook een rijkelijk gevulde kadotafel. De presentjes waren zoals gewoonlijk verzorgd door Ineke. Na afloop kon ieder paar in volgorde van de score kado’s uitzoeken, hetgeen bij de meesten erg in de smaak viel. Het was een heel gezellige en feestelijke avond. Een paar opmerkelijke scores waren van Douwe en Louise met 63,75% en van Bart en Jan met 62,92%. Dit was in de A-lijn. In de B-lijn waren dat Wil en Henk met 63,89%. Hieronder is de totaal uitslag in procenten van de gespeelde 3 rondes te zien.

Hartelijke groet,
Erna Algra