Drie gouden plakken meisjes S.S.S. Heeg!

2 maart 2011

in SSS Heeg

Op 22 januari 2011 was de eerste plaatsingswedstrijd voor het fries kampioenschap in Lemmer niv. 9 t/m 11. Van S.S.S.-Heeg deden er 9 meisjes mee. Drie meisjes wisten de hoogste trede op het ereschavot te halen. In totaal behaalden we zes prijzen.

Bij de pupillen 1 niv. 9 behaalde Baukje Wijnja de 1e prijs
Bij de pupillen 2 niv. 9 wist Myrthe Vlas ook al de 1e prijs te winnen..
Bij de instap niv. 10 behaalde Bente Vlas de 1e prijs.
Bij de instap niv. 10 was er ook een 3e prijs voor Marrit Louwsma.
Lonneke Zijsling werd 5e op niv. 11 in de categorie instap.
Anna Wijbenga werd bij de pupillen 1 vlak achter de top 3e . In deze groep viel Anne Renate Attema net buiten de prijzen.

Goede prestaties meisjes niv. 12

Op 5 februari hebben de meisjes van niv.12 hun 2e wedstrijd wedstrijd in IJlst geturnd. Annelie van der Zee, Janna Ferbeek en Nynke Gijsen hebben erg goed geturnd, maar kwamen nog net te kort om een prijs in de wacht te slepen.

Arjen Hofstra en Sydo Ketelaar op dreef bij eerste plaatsingswedstrijd

Zaterdag 12 febr. was de 1e plaatsingswedstrijd, voor jongens niv. 11-14, in Veenwouden. SSS-Heeg was met 8 jongens vertegenwoordigd. 5 van de jongens vielen in de prijzen. In de eerste wedstrijd verraste Sydo Ketelaar iedereen door eerste te worden in de categorie Benjamin niveau 14. In deze groep werd Jorrit de Jong 6e, een prima resultaat. Sjoerd Seffinga viel net buiten de prijzen met een 5e plaats in een groep van 24 turners.  Arjen Hofstra, Martijn van Kapel en Riemer Durk Krol werden resp. 1e ,2e en 3e bij de Benjamins niv. 13. Folkert Jan van der Pol werd knap 2e in de categorie jeugd/junior niv. 11. Jurre Boellen werd 5e in deze wedstrijd, waarmee hij weer een zeer succesvolle turndag voor SSS afsloot.

Na deze wedstrijden gaan we ons nu helemaal richten op de uitvoering op 12 maart.