Uitvoering gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg

6 april 2011

in SSS Heeg

Ruim 60 jaar bestaat de gymnastiekvereniging en elke 2 of 3 jaar wordt er een uitvoering gehouden met een bepaald thema. Zaterdag 12 maart schitterden de leden van de gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg dan ook als echte Hollywood sterren tijdens “Het Filmfestival van Heech”. De voorstellingen vonden plaats om 15.30 uur en om 19.00 uur in “It Heechhûs”, en namen een ieder mee in de wereld van glitter en glamour, leden en bezoekers. In de tot filmstudio omgetoverde gymzaal stapten de sterren uit een witte limousine en werden ze opgewacht door fotografen en filmers. De sterren liepen over de rode loper, om erna een ieder te verrassen met geweldige acts.

De regie was grotendeels in handen van Rimmer Abma, Antje Abma, Paulien Overzet en Sandra Haanstra. Backstage was het een mierennest. Geregeld moest er omgekleed en geschminkt worden,  want elke act was gebaseerd op een film. Jongens met bolhoedjes en vlinderstrikjes, jonge dames in galajurken, meiden in petticoat, kleuters met  rood haar en sproeten als Pippi’s, Piet piraten en ga zo maar door. Een kleine greep uit de acts; jongens omgetoverd als echte Blues Brothers, dames als Pink Panthers, stoere spring-act Mega Mindy’s, meiden deden springoefeningen in petticoat op Grease Lightning en een “coole” acro-act van James Bond. De selectiegroepen lieten spectaculaire oefeningen zien op verschillende  toestellen en een acrogym-act. Als slotact was er een gezamenlijke dans. Als een echte flashmob begon er één met dansen waarna er snel meer volgden en uiteindelijk de gehele groep meedeed. Kortom een afwisselende energieke voorstelling, waar jong en oud van genoten heeft.

Graag willen we iedereen, die op welke manier dan ook, meegewerkt heeft aan de uitvoering bedanken, het was fantastisch !!! Zonder alle hulp van zoveel mensen was het nooit zo’n mooi “Filmfestival” geworden. Tot slot ook de “filmsterren” bedankt voor hun sportieve en flexibele inzet.

Stars, you did it !

Winnende nummers van lootjes

Bij de uitvoering van 12 maart kon men ook lootjes kopen. Niet alle prijzen zijn die dag meteen opgehaald. Het betreft de volgende nummers:

149, 150, 274, 469, 703, 850, 884 en 888

Prijzen liggen bij Marleen v.d. Zee.