Nieuws uit Talma State

4 mei 2011

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

April is alweer achter de rug, de maanden “hippen” voorbij. Zo ook in Talma State, hier waren we helemaal in de paasstijl. Zo konden de bewoners paasstukjes maken en was er paasmaandag voor de bewoners een paasontbijt geregeld. Hier waren veel bewoners vroeg voor uit de veren gekomen, om met elkaar te ontbijten in het restaurant.

“Meimaand trouwmaand”, dat is het thema van Talma State deze maand. In de komende weken in deze maand zal alles draaien om trouwen, er is een expositie van trouwkleding en foto’s te bewonderen, een ieder is welkom om dit te bezichtigen.

In deze maand zullen een aantal bewoners samen met bewoners van Teatskehûs en Ny Ylostins een midweek op vakantie gaan naar Vinkega. Wij hopen dat ze daar op en top kunnen genieten van een rustige week in een prachtige omgeving.

De zomer maanden staan ook al weer voor de deur en dan zullen collega’s van Talma State van een wel verdiende vakantie gaan genieten. Voor die weken in de zomermaanden zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers. Heeft u/jij interesse, kom gerust langs in Talma State of kijk op de site van Tellens www.zorggroeptellens.nl.

Vanuit Talma State wensen wij u allen een fijne mei maand.

vogels vliegen fluitend
een lammetje dartelt in de wei
de bloemen die geurig en kleurig bloeien
en ik weet het is weer mei

Vriendelijke groeten,
Angela Ruivenkamp