Wijziging spoedeisende huisartsenzorg

4 mei 2011

in weekenddiensten

Per 2 mei gaan de huisartsen van Heeg mee doen met de Dokterswacht in Sneek. Middels een schrijven is iedereen hiervan op de hoogte gebracht. Wanneer u ’s avonds na 17.00 uur, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen spoedeisende huisartsenzorg nodig heeft, belt u: 0900-112 7 112 (€ 0,10 per minuut). U krijgt een dokterassistente aan de lijn. Zij noteert uw gegevens en registreert uw vraag, en ook uw BSN-nummer (voorheen SOFI-nummer) heeft zij nodig. De huisarts komt alleen bij u langs wanneer u om medische redenen niet in staat bent naar de huisartsenpost te komen. U dienst zelf voor vervoer te zorgen wanneer naar de huisartsenpost moet.

De huisartsenpost is te bereiken via de ingang van de Spoedeisende Hulp in het Antonius ziekenhuis, Bolswarderbaan 1 in Sneek.

Voor vragen kunt u terecht bij huisartsenpraktijk van: Schadenberg & Verdenius en Gietema & Van Kapel.

Informatie over de dokterwacht kunt ook vinden op de website: www.dokterswacht.nl