Findeliersdagen 2011

8 juni 2011

in Evenementen

Op donderdag 28 juli 2011 is het weer zover: de Findelierdagen barsten los. Ook dit jaar hebben we weer een programma weten op te stellen voor jong en oud. Hieronder volgt een overzicht van het programma. Ook is het nog steeds mogelijk om je op te geven voor de verschillende activiteiten. Voor meer informatie verwijzen we naar onze website en naar het programmaboekje, dat binnenkort bij jullie op de deurmat valt.

Donderdag 28 juli

Volleybaltoernooi

Zoals gebruikelijk beginnen we ook dit jaar met het volleybaltoernooi. Doe mee met je collega’s, vrienden of buurtgenoten en strijd mee voor de eer! Opgeven kan bij een van de bestuursleden of via email hidden; JavaScript is required. Teams bestaan uit minimaal 4 personen.

Na deze sportieve uitputtingsslag kan er genoten worden van een optreden van niemand minder dan Paul Vlaar! Met zijn veelzijdige repertoire is succes gegarandeerd!

Vrijdag 29 juli

Teake van der Meer

Vrijdagochtend zal Teake van der Meer een optreden geven. De beste en meest gevraagde volkskomiek van Friesland zal echter deze keer niet in de feesttent optreden maar in Woonzorgcentrum Talma State.

Levend Ganzenbord

Met de kinderen wordt ’s middags een levend ganzenbord gespeeld met spectaculaire opdrachten. Het spel is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt zowel alleen als met een groep vrienden meespelen (maximaal 4 per groep). Opgeven kan vooraf bij een van de bestuursleden, maar ook aan het begin van de middag. Het spel gaat om 13.30 van start, dus zorg dat je dan klaar voor de start staat!

Optocht

Dit jaar is het weer tijd voor de tweejaarlijkse optocht. Buurtverenigingen en hokjes hebben hun best weer gedaan. Hebben jullie ook zo’n zin in de vakantie? Kom dan in de vakantiesfeer tijdens het kijken naar de optocht en na afloop in de feesttent. Het thema ‘Vakantie’ is namelijk niet alleen van toepassing op de optochtwagens en loopgroepen, maar ook de feesttent is geheel in vakantiesfeer! Overigens is het nog steeds mogelijk om mee te doen aan de optocht. Opgave via de bestuursleden of de e-mail email hidden; JavaScript is required.

Na de prijsuitreiking van de optocht wordt de avond muzikaal afgesloten door de Black Devils.

Zaterdag 30 juli

Optocht en matinee

Zaterdagochtend zullen de optochtwagens en loopgroepen nog een laatste ereronde maken door het dorp. Daarna barst het matinee los. Tijdens het matinee zal er natuurlijk ook weer een leuke activiteit worden georganiseerd. Kom jezelf moed in drinken en doe mee! Het duo Op Dreef zal tijdens het matinee zorgen voor de muziek.

Zaterdagavond

De Findelierdagen zullen op zaterdagavond worden afgesloten door de band DiepTriest. Deze band zal zorgen voor een daverende afsluiting van de feesten van 2011. De tent is open vanaf 21.30 uur en ben je binnen voor 22.30 uur, dan ontvang je 2 gratis consumptiemunten.

Graag tot ziens in de feesttent!